Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Almería, het Moorse geheim" by Walter Devenijns & Janine Stougie " eBook PDF Kindle ePub Free

Almería, het Moorse geheim

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Almería, het Moorse geheim
  • Author : Walter Devenijns & Janine Stougie
  • Release Date : January 09, 2020
  • Genre: Europe,Books,Travel & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 89340 KB

Description

Almería is waarschijnlijk de minst bekende stad van de Zuid-Spaanse deelstaat Andalusië. En dat is jammer. Want deze stad bezit het grootste Moorse fort van het Iberisch schiereiland. Niet Granada, niet Sevilla, niet Malaga of Cordoba. Nee, het is Almería.

FASCINERENDE STAD
Maar Almería is niet alleen het Moorse verleden, het is ook een heel moderne stad. Juist die mengeling zorgt ervoor dat je er niet zomaar uitgekeken bent. Wij nemen jullie in deze deelgids, die afkomstig is uit onze grote, digitale reisgids over Cabo de Gata en Costa de Almería, mee door deze fascinerende stad. 

BADDEREN IN MIDDELLANDSE ZEE
Verder gaan we op bezoek in de directe omgeving van de provinciehoofdstad. Zo nemen we een kijkje in de meer dan 5000 jaar oude nederzetting Los Millares, gaan we badderen in Baños de Alhamilla en steken we onze teentjes in de Middellandse Zee bij Roquetas de Mar en Aguadulce.

GROTE E-REISGIDS OVER CABO DE GATA
Voor de grote gids Cabo de Gata - Costa de Almería, waar dit boek een onderdeel van is, zijn de Spanjekenners Walter Devenijns en Janine Stougie dik vier maanden op pad geweest. Eerder bracht dit journalistenduo e-reisgidsen uit over Costa de la Luz Zuid met steden als Cádiz, Jerez de la Frontera en Tarifa en Costa de la Luz Noord met wereldnatuurerfgoed Doñana, bedevaartsoord El Rocío, provinciehoofdstad Huelva en Costa de Islantilla.

OP NAAR EXTREMADURA
De volgende reeks zal gaan over Extremadura in het binnenland van Spanje met de relatief onbekende steden Mérida, Cáceres, Plasencia en Guadalupe. Het land van de conquistadores en de natuurpark La Siberia en vogelparadijs Monfragüe. U kunt hun reis volgen op hun blog: https://campersmuikjegaatlos.nl


Ebook Free Online "Almería, het Moorse geheim" PDF ePub Kindle